Forma 1 Időmérő

Főbb tv csatornák Duna TV HD Duna World HD RTL Klub HD RTL II HD RTL Gold RTL TV2 HD Super TV2 HD Prime HD Cool HD Viasat 3 HD Viasat 6 Film és sorozat csatornák HBO HD HBO 2 HD HBO 3. FORMULA 1 f1 által megosztott bejegyzés.


Kozzeteve Itt Forma 1

Szaúd-Arábia visszavonta az F1-re vonatkozó.

Forma 1 időmérő. A szombati időmérő edzésen Lewis Hamilton volt a leggyorsabb. Visszavonul a versenyzéstől Anthony Davidson. 2 hozzászólás Egyéb epizódok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon. Magyar idő szerint 14 órakor veszi kezdetét az F1-es török verseny amelyet majd a Mercedes-pilóta Valtteri Bottas kezdhet majd meg az élről míg csapattársa Lewis Hamilton a 11. Íme a 2021-es Forma-1-es Török Nagydíj rajtrácsa.

Forma-1 - Időmérő edzés. Ha hiányosságot találsz vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod írd meg nekünk. A Mercedes-pilóta Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Török Nagydíj időmérő edzésén azonban a motorcseréje miatt nem ő hanem Valtteri Bottas rajtolhat majd az élről mellőle pedig Hamilton riválisa Max Verstappen indulhat.

Benézheted a rossz vagy hamis alkatrészekkel. Forma-1 - Időmérő edzés. Gasly nagyon dühös volt az időmérőn.

Az esős kvalifikáción Gasly az élmezőnyt szorongatta a Q1-ben majd érzése szerint a Q2. YouTube Kapcsolódó címkék. Az összetettben kétpontos előnnyel vezető 36 éves sztár mögött ezúttal Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája zárt másodikként míg.

A francia pilóta már az időmérő edzésen dührohamot kapott miután a csapata elrontotta a stratégiáját majd a futam után is kritikus hangnemet ütött meg. Ha hiányosságot találsz vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod írd. Szerkeszd te is a Porthu-t.

Forma-1 - Nagydíj futam. A Porsche vagy az Audi miatt eshetett kútba az Andretti-Sauber házasság. Hivatalos új országba látogat a Forma-1.

Forma-3 - Futam Időmérő edzés. A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a Mercedes brit versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Török Nagydíj szombati időmérő edzésén motorcseréje miatt kapott rajtbüntetése nyomán azonban csak a 11. Még mindig rengeteg hamis alkatrész és diagnosztikai eszköz Forrás.

Hírlevél - Hirdetés - Friss hírek. A délelőttihez hasonlóan a délutáni szabadedzést is a címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a Mercedes brit versenyzője nyerte meg a Forma-1-es Török Nagydíj pénteki napján. Teljessé vált a 2022-es versenynaptár az új pályával.

Szabadedzés Időmérő edzés. Pozícióból startolhat majd a pole pozíció pedig. Gyerekek alkottak Formula E autót szemétből.

Szerkeszd te is a Porthu-t. Szombaton időmérő vasárnap verseny. Hamilton nyerte az időmérőt de csak a 6.

Így ne járj rosszul. A jelenlegi autókkal ez nem lesz olyan könnyű az időmérő ezen a pályán is kulcsfontosságú lehet majd.


Pin On Formula 1


Pin On Car Business Cars


Kozzeteve Itt Forma 1


Elso Rc Auto Versenyem 2 Resz Rukverc 89 Samsung S9 Gopro Auto


Lewis Hamilton Mercedes Amg F1 W08 Mercedes Amg Amg Lewis Hamilton


Lewis Hamilton Mercedes Amg F1 W08 Mercedes Amg Amg Lewis Hamilton


Forma 1 Monacoi Nagydij Idomero Edzes Szombaton Motorsport


A Felujitas Targya Egy 1970 Es Evek Kozepen Gyartott Longines Karora Mely Megerett A Felujitasra A Korai Sportkarorak Forma Longines Leather Watch Watchmaker


Jenson Button Hungarian Embroidery Folk Fashion Kalocsai


Kozzeteve Itt Forma 1


Lewis Hamilton Mercedes Amg F1 W08 Mercedes Amg Amg Lewis Hamilton


Hamilton Nyerte A Bahreini Nagydijat Amelyet Egy Hatalmas Grosjean Baleset Szakitott Meg Lewis Hamilton Motorsport Captain


ボード Mexico 757livemx のピン


Forma 1 Motorsport Com Hirek Hamilton Hamilton Monster Trucks Motorsport


2019 Forma 1 Francia Nagydij Idomero Edzes Tyc Mercedes Racing


A Teritett Asztalok Korul Forma 1 Idomero Edzest Futo Gyerekek Worst Wedding Photos Wedding Album Perfect Wedding


F1 Alonso Kiult Napozni Az Idomero Helyett Majd Felallt A Forma 1 Formula 1 Podium Photo


Kuruc Info Felmilliot Adtak Hamilton Kalocsai Mintas Overalljaert Mercedes Benz Benz Mercedes


Hamilton Elore Kell Szegeznem A Fejem Hamilton Motorsport Epson

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel